Buitenschoolse opvang

Als de school klaar is

Is de school uit en bent u nog aan het werk? Dan zijn er verschillende BSO’s waar u met uw kind terecht kan.

SKAR
Voor dagopvang, peuterwerk en bso biedt Skar in Renkum volop mogelijkheden. In Heelsum en Renkum zijn we voor kinderopvang altijd dichtbij. Onze locaties liggen in een prachtige, bosrijke omgeving, dicht bij elkaar. Bij ons blijft het niet bij dromen van buitenspelen. Kinderen die lekker in hun vel zitten, ontwikkelen zich optimaal. Daaraan bijdragen vinden wij onze belangrijkste taak.

Ons adres
Bart Crumstraat 10
6866 AC Heelsum 06-51485140
ontdekkingsreis@skar.nl

BSO Bredeplein
SO Bredeplein biedt BuitenSchoolse Opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar in een huiselijke en warme sfeer. In een veilige, inspirerende omgeving, onder leiding van deskundige pedagogisch medewerkers, krijgen de kinderen mogelijkheden en uitdagingen aangereikt om zich optimaal te kunnen ontplooien.
Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal.

Kantoor/postadres:
Europalaan 98a, 6871 XX Renkum
Bereikbaarheid:
E-mail : info@bredeplein.nl
Telefoon : Maandag t/m vrijdag 8–18 uur 06–11 77 47 19

We willen kinderen grond onder hun voeten geven zodat zij zich veilig voelen. En hen helpen zich vrij te kunnen bewegen in de groep! Door hun vleugels uit te slaan mogen zij telkens de grenzen van hun mogelijkheden en talenten verleggen, om uiteindelijk uit te vliegen...

WINJA WANJA

Natuurkinderopvang
Winja Wanja richt zich op natuur en buitenspelen omdat kinderen het fijn vinden om buiten te zijn en het bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling. Daarom bieden wij kinderopvang waar kinderen met al hun zintuigen ontdekken wat er om hen heen leeft, groeit en bloeit. De baby’s gaan mee in de wandelwagen en kijken naar de bewegende blaadjes van de bomen. Of ze spelen in onze buitenbox en voelen de wind op hun wangetjes. We kijken met de peuters ’s ochtends bij de kippen of ze een eitje hebben gelegd en eten dat tussen de middag bij een zelf gebakken broodje op. De peuters hebben hun eigen broodje gekneed en geven de kippen wat graan. De kinderen bij de buitenschoolse opvang bakken hun broodje boven een vuurtje en gaan naar de dierenwinkel om stro te halen en het hok te verschonen. 

Nieuwsgierig geworden naar onze opvang? Bel ons dan voor meer informatie op 06-39688194 of mail ons: info@winjawanja.nl

RivaKids
Sport BSO De Kameleon in Renkum vind je in de voormalige dr. A. Schweitzerschool. Kinderen doen hier verschillende sport- en spelactiviteiten in de gymzaal of op het speelplein. Door te sporten leert jouw kind vaardigheden die helpt bij grenzen verleggen, samen spelen en respect tonen. Naast sporten kan jouw kind ook genoeg andere activiteiten kiezen, denk aan knutselen een spelletje spelen of lekker op de bank ploffen met een boek. 

NatuurBSO
Sport BSO Renkum en Sport BSO de Kameleon bieden ook de NatuurBSO aan als activiteit waar kinderen voor kunnen kiezen. Een klein groepje vertrekt vanaf De Kameleon naar onze natuurlocatie ‘Het Mussennest’ in het Beekdal. Hier ligt de nadruk op klimmen en klauteren, kijken, ruiken, luisteren en voelen in de natuur. 

Adres:
Goudsbloemstraat 2
6871 WB Renkum
06-53350506